Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

ZINcafé PioWij over Winterse Stilte

13 december 2019 |19:30 - 21:30

Winterse stilte, of: hoe houden we het warm in deze barre tijd? Warm van binnen? Of met kou, een kapotte verwarming, en soms ook gevoelens van alleen-zijn?

De wintertijd is heerlijk, lekker naar buiten om te wandelen en met een frisse blos thuiskomen, genieten van het mooie winterweer, sneeuw, ijs, alles hoort erbij. Samen met vrienden en familie de feestdagen in. Druk, maar gezellig.
Maar hoe zit het met die soms ongewilde winterse stilte? Je wilt onder de mensen zijn, maar iedereen is bezig met eigen familie en beslommeringen. Pakketjes worden anoniem bezorgd, gezellig in de rij staan is er niet meer bij.
Voor veel mensen zijn de feestdagen moeilijk door te komen. Wat kan je daar zelf aan doen? Wat of wie kan je daarbij helpen?

Op deze avond wordt in het eerste deel van de avond ons thema besproken; in het tweede deel is er verdere gelegenheid voor ontmoeting, gesprek en contact.
Om de winter goed in te gaan, kunnen we nu alvast genieten van warme livemuziek door Fieke Neijsen, met onder andere accordeon. 

Iedereen uit de buurt is welkom, van alle leeftijden. Voor alle mensen die open staan voor ontmoeten en het delen van ervaringen.
Niet leuk om alleen te komen? Vraag een kennis, vriend(in) of buur mee!

__________________

De deur is open om 19.15 uur en rond 19.30 openen we de avond. Om 21.30 uur ronden we af.
De toegang is gratis.
Voor meer informatie, bel Florence van Rheenen, 06- 470 37 219.

Dit is de derde in een serie van drie bijeenkomsten van het ZINcafé.
Mooie thema’s die het alledaagse met het spirituele willen verbinden.

Gegevens

Datum:
13 december 2019
Tijd:
19:30 - 21:30
Evenement Categorie:

Locatie

Het Honk (achter De Graankorrel)
Zuidereinde 15
’s-Graveland, 1243 KJ
+ Google Maps